Monday, July 22, 2024
HomeGewoon hoe om zich te ontdoen van leeftijd vlekken de goedkopere, minder...

Gewoon hoe om zich te ontdoen van leeftijd vlekken de goedkopere, minder onaangename methode

Een van de meest typische aanbevelingen om ouderdomsvlekken, levervlekken, zonnevlammen, lentigos of hoe je ze ook wilt noemen, te verwijderen, is cryotherapie of lasertherapie. Er zijn andere, goedkopere, veel minder onaangename en ook veel betrouwbaardere methodes. Controleer dit ook Bruidsmake-up behandeling in Hechtel.

Een ouderdomsvlek is over het algemeen een groep van hyper-gepigmenteerde cellen. De pigmentatie is het gevolg van de melanineproductie. Alleen al het voorkomen van blootstelling aan UV-stralen van de zon kan helpen ze te verkleuren. Naarmate het lichaam niet meer de behoefte voelt om onderliggend weefsel af te schermen tegen straling, zal het zeker minder gepigmenteerde cellen aanmaken.

Maar een van de problemen is dat de aanmaak van huidcellen vertraagt naarmate we ouder worden.

Dus zien we deze hyper-gepigmenteerde plaatsen verschijnen en we willen dat ze snel verdwijnen. Dus zouden we de productie van nieuwe, niet-gepigmenteerde cellen kunnen stimuleren om die melaninerijke cellen op te vullen.

En wat blijkt, dat kunnen we.

Het blijkt ook dat we de aanmaak van melanine kunnen afremmen. Dus, in plaats van maanden of jaren nodig te hebben om een vlek te verkleuren, kunnen we het in een kwestie van weken doen, zonder cryotherapie of laserbehandeling. We hoeven alleen maar op zoek te gaan naar een crème die actieve bestanddelen bevat die ouderdomsvlekken zeker zullen verwijderen.

Maar wanneer we ze hebben weggewerkt, moeten we een inspanning leveren om te voorkomen dat ze terugkomen. We kunnen dat doen door overmatige blootstelling aan zonlicht te voorkomen.

U zult zien dat de vlek opdook op een plaats van het lichaam die regelmatig aan het zonlicht wordt blootgesteld. Misschien heeft u daar tot nu toe niet veel aandacht aan besteed.

Regelmatig verschijnen de hypergepigmenteerde plekken op de handen, het gezicht en de hals. Als een man haarloos is, verschijnen ze meestal op de bovenkant van zijn hoofd. Lichte huiden hebben meer kans om ze te hebben. Dat zijn de genen en daar kunnen we weinig aan doen.

Maar als iemand met een lichte huid ouderdomsvlekken wil voorkomen, in plaats van elimineren, dan is het de kunst om vitamine- en mineraalrijke crèmes te gebruiken op plaatsen die gedurende het hele leven vaak aan zonlicht worden blootgesteld. Wat hebben voedingsstoffen ermee te maken?

Huidcellen lijken veel op alle lichaamscellen, op één ding na. Ze vermenigvuldigen zich snel als we jong zijn. De hele opperhuid (dat is de buitenste laag) wordt elke maand zo’n beetje vervangen.

Maar als iemand ondervoed is, ook als hij jong is, vertraagt de celvervanging. De huid begint er ouder uit te zien. Er kunnen zelfs plooien ontstaan.

Als het uw doel is om ouderdomsvlekken weg te werken, moet u ook precies leren hoe u kunt voorkomen dat ze opnieuw ontstaan. Anders is de inspanning verloren.

Om ze weg te werken, zijn er crèmes. De ingrediënten die u moet zoeken zijn essences uit de notenboomgaard en praktische keratine, een auteursrechtelijk beschermd eiwitcomplex.

Om te voorkomen dat ze terugkomen, moet je overmatige blootstelling aan het zonlicht voorkomen en een lotion gebruiken die anti-oxidanten bevat, zoals vitamine E.

Het duurt slechts een paar weken om de ouderdomsvlekken te verwijderen, als u de ideale lotion gebruikt.

Toch kunnen ze snel weer terugkomen, als je niet oplet. Klik op voor meer details Bruidsmake-up behandeling in Lommel.

Most Popular